top of page

För att kunna tillhandahålla juridisk rådgivning med en kvalité utöver det vanliga krävs ett team med juridisk fingertoppskänsla, ett proaktivt förhållningssätt och en förståelse för klientens behov.

Sagt om oss

"Kristoffer representerar mig i flertalet ärenden och företag. Han är alltid engagerad i det han arbetar med och driver mina ärenden på ett autonomt sätt som sparar mig mycket tid och frustration. Jag rekommenderar honom speciellt till de som räknar med att driva längre rättsliga processer "

"Ross värdesätter Hedins kompetens  och engagemang med att säkerställa att våra kunders upphandlingar är juridiskt korrekta, kompletta och säkra. "

Pål Ross

CEO - Ross Arkitektur & Design AB

Robert Luciani

Principal Advisor - The AI Framework International AB

"Samarbetet med Hedins Juristbyrå har fungerat direkt från start på en mycket professionell nivå och vi har fått snabb och sakkunnig hjälp. Vi har jobbat med jurister i flera länder och kan varmt rekommendera Hedins till andra."

Thomas Tallskog

VD - Transaktum Oy AB

"Kristoffer har representerat mitt företag i ett flertal ärenden och vi har 100 % förtroende för honom. Han är kompetent, effektiv och organiserad. Säkert kort när ni behöver hjälp."

Daniel Hardwick

Försäljningschef  - Conventus Media House AB

Fästpunkt 1
bottom of page