Nyheter

Vi håller dig uppdaterad om det senaste hos oss. Här hittar du byrånyheter, artiklar och event som är aktuella just nu. Vi presenterar även notiser kring utvalda uppdrag i vilka vi biträtt. 

[  Uppdrag ]  12 nov 2022

Hedins har agerat legal rådgivare åt The AI Framework International AB kring tecknande av ett avtal med det polska företaget GetInData.

[  Uppdrag ]  7 nov 2022

Hedins har agerat legal rådgivare i en  tvist kring uppsägning av hyresavtal i Danderyds kommun.

[  Uppdrag ]  6 nov 2022

Hedin har agerat legal rådgivare i en  tvist kring bygg- och rivningslov avseende en kulturhistoriskt värdefull byggnad i Solna.

[  Uppdrag ]  28 okt 2022

Hedins har idag vunnit ett Mål (P13401-21) åt en klient i Mark- och miljööverdomstolen. Målet rörde bygglov för uppförande av ett enbostadshus i Nacka.

Här kan du läsa hela domen.

[  Byrånyhet ]  25 okt 2022

Hedins associate och miljörättsexpert Victoria Madsén har nu presenterat sin första video i en serie videor som kommer presenteras på byråns sociala medier varannan månad. Videorna kommer beröra ämnen inom fastighetsjuridik och denna första video behandlar områden av riksintresse. 

Här kan du se videon

[  Uppdrag  ]  19 okt 2022

Hedins företräder ett inredningsföretag i en tvist med OBOS angående en vitesklausul kopplad till värvning i ett uppdragsavtal.

[  Pressmeddelande  ]  12 okt 2022

Hedins startar upp ett nytt Pro Bono projekt i samarbete med Danderyds kommun som innebär att vi kommer tillhandahålla kostnadsfri juridisk rådgivning på två olika bibliotek i kommunen. Första tillfället är den 27 oktober och du bokar tid genom att kontakta Danderyds bibliotek. Välkmmen!

[  Uppdrag  ]  06 okt 2022

Hedins biträder i en entreprenadtvist rörande VA-installation m m i Värmdö kommun.