Innovation law lab

Precis som de flesta andra så lär vi av historien. Vi analyserar, funderar och reflekterar över alternativa tillvägagångssätt och nya perspektiv.

 

Något som emellertid särskiljer oss är att vi har ytterligare en dimension i vår rådgivning, En dimension vi har valt att kalla för Innovation law lab.

Innovation law lab tar vår rådgivning till en ny nivå där begreppen innovation och nytänkande får en helt ny innebörd

The Innovation law lab innebär i praktiken att vi söker lösningar utanför de konventionella ramarna. Vi följer inte bara i gamla fotspår utan vi utforskar nya vägar, tankesätt och metoder. Vi tänker utanför boxen helt enkelt, samtidigt som vi är inne i boxen.

Fördelarna med Innovation Law Lab är många. Det är exempelvis en metod som inte sällan överraskar motparter vilket är en fördel i de allra flesta fall. Dessutom utvidgar Innovation Law Lab tidigare kända metoder och synsätt inom juridiken vilket ger en bredd inom vår rådgivning som sällan skådats tidigare. 

Kristoffer%252520Hedin%252520(4)___serialized11_edited_edited_edited.jpg

Vad säger klienterna om vår rådgivning?

Jag har valt att arbeta med Hedins Juristbyrå eftersom de är ovanligt skarpsinniga och mångfacetterade. Verkliga livet kräver ofta juridiska tjänster och Kristoffer tar alltid utmaningen med entusiasm och professionalism

Robert Luciani, CTO Laketide

I rollen som bolagsjurist stödjer Hedins oss och våra prenumeranter vid behov. Hedins skriver även relevanta fastighetsjuridiska artiklar som vi publicerar 6 gånger/år. 

Daniel Hardwick, Conventus Communication

Vi använde oss av Hedins i ett bygglovsärende. Han var noggrann, gav bra råd och levererade ett genomtänkt yttrande till Länsstyrelsen, precis som vi efterfrågat

Magnus Olsson

Hedins i din digitala brevlåda!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hedins Juristbyrå KB med säte i Stockholm

Organisationsnummer: 969722-8642

COPYRIGHT  ©  HEDINS JURISTBYRÅ KB 2021. ALLRIGHTS RESERVED.