Hedins är en fastighetsjuridisk fullservicebyrå med spetskompetens

Hedins är verksamma i hela Sverige och internationellt. Vår rådgivning omfattar allt som rör fastighetsrätt men också relaterade områden som kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och kommunalrätt m m.

Anlitar du Hedins får du del av hela byråns samlade kunskap och erfarenhet vilket uppenbart gagnar det juridiska resultatet i varje enskilt ärende. 

För att kunna förse våra klienter med den bästa möjliga rådgivningen har vi en rådgivningsstrategi som tar sin utgångspunkt i våra hörnstenar. 

 

Välkommen att läsa mer om vår rådgivning nedan. Du är också alltid välkommen att kontakta någon av våra medarbetare direkt.

dried wild carrot flowers together with dried grass and spikelets beige on a blurred backg

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med förvärv, exploatering eller försäljning av en fastighet? Hur struktureras ert fastighetsbestånd effektivast? Vi erbjuder fullservice inom samtliga fastighetsrelaterade ärenden inbegripet rådgivning inom samtliga relaterade specialistområden såsom exempelvis finansiering och miljö.

Med klienter både i Sverige och Norden levererar vi rådgivning till svenska klienter utomlands och internationella klienter i Sverige. 

Vi hanterar legala frågor, både inom transaktioner och projekt samt inom tvistlösning och strukturfrågor. Vi rådger olika typer av aktörer som exempelvis privata och publika fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och privata aktörer.

Vår rådgivning omfattar exempelvis:

> >   Förvärv och överlåtelser av fastigheter

> >   Strukturfrågor

> >   Fastighetsutveckling

> >   Tvister med anknytning till fastigheter

> >   Joint ventures

> >   Fastighetsfinansiering och säkerhetsfrågor

> >   Kommersiell hyresrätt och arrenden

> >   Sale and lease back

> >   Entreprenad och projekt

> >   Miljörättsliga frågor

> >   Fastighetsbildning, detaljplanering och bygglov

> >   Nyttjanderätter och andra särskilda rättigheter

> >   Nyproduktion (exempelvis frågor kring förhandsavtal)

Ross värdesätter Hedins kompetens och engagemang med att säkerställa att våra kunders upphandlingar är juridiskt korrekta, kompletta och säkra.

Pål Ross, CEO Ross Arkitektur & Design 

Samarbetet med Hedins Juristbyrå har fungerat direkt från start på en mycket professionell nivå och vi har fått snabb och sakkunnig hjälp. Vi har jobbat med jurister i flera länder och kan varmt rekommendera Hedins till andra

Thomas Tallskog, VD Transaktum

Vi har ett samarbete med Hedins Juristbyrå som ger våra kunder trygghet och stöd i samband med köp och försäljning av fastigheter.

Jan Borild,  Mäklare Bostadsrättsspecialisten

 
 
 

We create sucess

Vår kunskap är er tillgång

Let us lead you

 

Ta del av senaste nytt

Få information om senaste nytt i den legala världen i allmänhet och hos oss på Hedins i synnerhet direkt till din inkorg. När du registrerar dig samtycker du till att vi behandlar de uppgifter – såsom namn, kontaktuppgifter och sökbeteende – som du lämnar eller som samlas in via cookies (om du har samtyckt till detta), för att rikta information specifikt till dig. Du kan när som helst avregistrera dig. Hedins Juristbyrå KB är personuppgiftsansvarig och du kan läsa mer om vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Din e-post

Tack för att du prenumererar!