Expertis

Som en fastighetsjuridisk fullservicebyrå med spetskompetens kan du alltid känna dig trygg med oss vid din sida. Vi rådger, biträder och företräder men är samtidigt mer än så. Vi är din partner. 

Office colleagues having casual discussi

Hedins är verksamma i hela Sverige och internationellt. Vår rådgivning omfattar allt som rör fastighetsjuridik men också relaterade områden som kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, kommunalrätt och avtalsrätt m m.

Anlitar du Hedins får du del av hela byråns samlade kunskap och erfarenhet vilket uppenbart gagnar det juridiska resultatet i varje enskilt ärende. 

För att kunna förse våra klienter med den bästa möjliga rådgivningen har vi en rådgivningsstrategi som tar sin utgångspunkt dels i våra hörnstenar, dels i vår modell vi valt att kalla Innovation law lab

 

Välkommen att läsa mer om vår rådgivning uppdelat på verksamhetsområden. Du är också alltid välkommen att kontakta någon av våra medarbetare direkt.

Sagt om Hedins

Ross värdesätter Hedins kompetens och engagemang med att säkerställa att våra kunders upphandlingar är juridiskt korrekta, kompletta och säkra.

Pål Ross, CEO Ross Arkitektur & Design 

Samarbetet med Hedins Juristbyrå har fungerat direkt från start på en mycket professionell nivå och vi har fått snabb och sakkunnig hjälp. Vi har jobbat med jurister i flera länder och kan varmt rekommendera Hedins till andra

Thomas Tallskog, VD Transaktum

Vi har ett samarbete med Hedins Juristbyrå som ger våra kunder trygghet och stöd i samband med köp och försäljning av fastigheter.

Jan Borild,  Mäklare Bostadsrättsspecialisten

 
 

Hedins i din digitala brevlåda!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hedins Juristbyrå KB med säte i Stockholm

Organisationsnummer: 969722-8642

COPYRIGHT  ©  HEDINS JURISTBYRÅ KB 2021. ALLRIGHTS RESERVED.