Vi gör det tillsammans

För nästa generation

Framtiden är vår

 

Hållbar självklarhet

Hållbarhet är en central del i allt vi gör och nu lanserar vi vår nya hållbarhetsstrategi med ambitionen att skapa positiv förändring även långt utanför vår egen verksamhet. Med medvetna val kan vår rådgivning vara lika aktuell idag som den är hållbar för nästa generation. Genom lång erfarenhet och höga ambitioner vill vi ta ledarskap i viktiga framtidsfrågor.

Våra medvetna val

Ekologisk hållbarhet

Innebär för Hedins bland annat att använda resurser som energi och vatten så klokt och effektivt som möjligt. Vi gör medvetna val helt enkelt.

Social hållbarhet

Handlar om att långsiktigt utveckla ett samhälle som sätter människans behov och välbefinnande i centrum. Det betyder att vi vill vara en engagerad part i de sammanhang vi är verksamma och vi samverkar därför med klienter, kommuner och andra samarbetspartners. Vi har exempelvis sedan flera år tillhandahållit en omfattande Pro Bonoverksamhet i flera orter och städer. Som om inte detta vore nog så värnar vi naturligtvis också om våra egna medarbetare. De utgör, tillsammans med våra klienter, kärnan i vår verksamhet.

Ekonomisk hållbarhet

Handlar om att säkra den långsiktiga tillväxten samtidigt som vi skall minimera konsekvensen för ekologisk och social hållbarhet. Vår långsiktiga hållbarhetsstrategi ger en naturlig grund för ekonomiskt hållbar tillväxt.

Ta del av senaste nytt

Få information om senaste nytt i den legala världen i allmänhet och hos oss på Hedins i synnerhet direkt till din inkorg. När du registrerar dig samtycker du till att vi behandlar de uppgifter – såsom namn, kontaktuppgifter och sökbeteende – som du lämnar eller som samlas in via cookies (om du har samtyckt till detta), för att rikta information specifikt till dig. Du kan när som helst avregistrera dig. Hedins Juristbyrå KB är personuppgiftsansvarig och du kan läsa mer om vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Din e-post

Tack för att du prenumererar!