top of page
Fästpunkt 1

Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp med förvärv, exploatering eller försäljning av en fastighet? Hur struktureras ert fastighetsbestånd effektivast? Vi erbjuder fullservice inom samtliga fastighetsrelaterade ärenden inbegripet rådgivning inom samtliga relaterade specialistområden såsom exempelvis finansiering och miljö.

Med klienter både i Sverige och Norden levererar vi rådgivning till svenska klienter utomlands och internationella klienter i Sverige. 

Vi hanterar legala frågor, både inom transaktioner och projekt samt inom tvistlösning och strukturfrågor. Vi rådger olika typer av aktörer som exempelvis privata och publika fastighetsbolag, fastighetsutvecklare och privata aktörer.

- Förvärv och överlåtelser av fastigheter

- Strukturfrågor

- Fastighetsutveckling

- Tvister med anknytning till fastigheter

- Joint ventures

- Fastighetsfinansiering och säkerhetsfrågor

- Kommersiell hyresrätt och arrenden

- Sale and lease back

- Entreprenad och projekt

- Miljörättsliga frågor

- Fastighetsbildning, detaljplanering och bygglov

- Nyttjanderätter och andra särskilda rättigheter

- Nyproduktion (exempelvis frågor kring förhandsavtal)

Fästpunkt 2
Fästpunkt 3

Fastighetsrätt

Vår kunskap är din tillgång

Ta del av senaste nytt

Få information om senaste nytt i den legala världen i allmänhet och hos oss på Hedins i synnerhet direkt till din inkorg. När du registrerar dig samtycker du till att vi behandlar de uppgifter – såsom namn, kontaktuppgifter och sökbeteende – som du lämnar eller som samlas in via cookies (om du har samtyckt till detta), för att rikta information specifikt till dig. Du kan när som helst avregistrera dig. Hedins Juristbyrå KB är personuppgiftsansvarig och du kan läsa mer om vår behandling av personuppgifter och dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.

Tack för att du prenumererar!

bottom of page