KARRIÄR

FRAMTIDEN BÖRJAR HÄR

Vår vision har alltid varit att bli en betydelsefull aktör i den fastighetsjuridiska branschen. Nu är vi där, men vi vill mer. Följ med på vår resa du också

 

Har Du ett stort intresse för fastigheter, bygg & allmän affärsjuridik? Det har vi också. Strävar du också alltid efter perfektion och att leverera det lila extra? I så fall kan du vara aktuell för att bli en del av vårt team

Karriär

Vi söker ständigt efter nya engagerade medarbetare med en positiv och professionell inställning som trivs i rollen som konsult och har en vilja att åstadkomma de bästa resultaten. Hos oss kommer du att arbeta med kompetenta kollegor i en miljö där frågor alltid är välkomna. Hos oss erbjuds du mycket frihet under ansvar och vår  målsättning är att tillsammans verka för klientens bästa - alltid. 

Sänd oss gärna en spontanansökan till rekrytering@hedinsjuristbyra.se

VÄLKOMMEN SÄGER VI

Att arbeta hos Hedins

Att arbeta på Hedins erbjuder dig mer än bara ett jobb. Det här är ett stort steg för dig i din karriär där du erbjuds en unik plattform av utvecklingsmöjligheter och kompetensutvecklande aktiviteter och arbetsuppgifter. Du kommer att ställas inför spännande utmaningar som ställer stora krav på dig.

 

Hos oss ges du stort ansvar men du får samtidigt hela tiden stöd från oss andra på byrån. Vi arbetar alla tillsammans som ett enat team.

 

Genom din anställning hos Hedins kommer du förhoppningsvis utvecklas till en framstående jurist som dessutom haft väldigt roligt på vägen. 

BESÖKSADRESS

VILLKOR

Artillerigatan 6, 1 tr

114 51 Stockholm

+46(0)73 998 27 94