top of page

SAGT OM OSS

KLIENTEN HAR ORDET

Våra klienter är mycket nöjda med de resultat och inte minst de mervärden vi levererar. Läs referenserna här nedan så inser du vad vi menar

Fästpunkt 1

Våra klienter utgör kärnan i vår verksamhet. Utan dem hade vi inte kunnat existera. Det är därför extra glädjande att höra hur nöjda de är med de tjänster och den rådgivning vi tillhandahåller. 

 

Det är till och med så att vi är lite stolta över de fina referenser vi fått genom åren. Tack säger vi till er

REFERENSER

"Samarbetet med Hedins Juristbyrå har fungerat direkt från start på en mycket professionell nivå och vi har fått snabb och sakkunnig hjälp. Vi har jobbat med jurister i flera länder och kan varmt rekommendera Hedins till andra"

"Ross värdesätter Hedins kompetens och engagemang med att säkerställa att våra kunders upphandlingar är juridiskt korrekta, kompletta och säkra"

PÅL ROSS

   CEO Ross Arkitektur & design 2019

THOMAS TALLSKOG

   Vd Transaktum 2019

" Jag har valt att arbeta med Hedins Juristbyrå eftersom de är ovanligt skarpsinniga och mångfacetterade. Verkliga livet kräver ofta juridiska tjänster och Kristoffer tar alltid utmaningen med entusiasm och professionalism "

ROBERT LUCIANO

   CTO Laketide 2019

"Hedins Juristbyrå har arbetat med att hjälpa oss reglera en skuld. Bemötandet har varit professionellt och tillgängligheten utmärkt. Vi har fått svar på våra frågor och informerats om status löpande. Vi upplever också att Hedins har varit lyhörda för våra behov och anpassat insatsen allt eftersom läget förändrats. 

 

Vi kan rekommendera Hedins Juristbyrå och Kristoffer Hedin vid behov av juristhjälp"

PER-OLOV GUSTAFSSON

   Uppsala 2020

SENASTE NYTT

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få del av de senaste nyhetsuppdateringarna om vår verksamhet och aktuella ämnen/rättsfall inom våra verksamhetsområden

Tack för ditt meddelande!

"Bra och proffsigt bemötande med snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera"

STEFAN CANOVA

   Stockholm 2019

"Vi har ett samarbete med Hedins Juristbyrå vilket ger en trygghet för våra kunder när de behöver utreda vad som är rätt och fel när en frågeställning uppkommit i ett fastighetsärende"

ERIK GARPENBECK

   Mäklare Berggren & co fastighetsmäkleri 2020

"Kristoffer har varit mig behjälplig och tillmötesgående. Tagit sig tid och lyssnade och gav mig goda råd. Jag är nöjd med kontakten och hjälpen jag fick"

ÅSA FORSELIUS

   Stockholm 2019

"Vi använde oss av Hedins i ett bygglovsärende. Han var noggrann, gav bra råd och levererade ett genomtänkt yttrande till Länsstyrelsen, precis som vi efterfrågat"

MAGNUS OLSSON

   Stockholm 2020

Fästpunkt 2
bottom of page